Butlletí 19 de de maig de 2023

I. Disposicions generals (1)
a. Òrgans unipersonals (1)
  • Correcció d’errors de la Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Estadística,Matemàtiques i Informàtica.

    Font: UMH

II. Nomenaments d'òrgans de govern i representació
Sin publicaciones
III. Convocatòries beques, subvencions, ajudes i ocupació
Sin publicaciones
IV. Altres anuncis (actes administratius i comunicacions) (4)
b. PAS (3)
c. PDI (1)
V. Publicat en altres butlletins oficials (2)
  • DOGV núm. 9599 de 19 de mayo de 2023. Resolució de 15 de maig, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, per la qual es publiquen les llistes definitives de persones admeses i excloses i la data de realització de l’exercici de les proves selectives d’accés al grup C, subgrup C1, denominació especialista tècnic o tècnica esportius. Referència 22/175919.

    Font: DOGV

  • DOGV núm. 9599 de 19 de maig de 2023. Resolució de 12 de maig, de la presidenta de la Comissió Gestora dels Processos d’Accés i Preinscripció en les Universitats Públiques del Sistema Universitari Valencià, per la qual es publiquen les dates del procediment d’admissió en el primer curs dels ensenyaments universitaris oficials de grau en les universitats públiques de la Comunitat Valenciana i els seus centres adscrits, per al curs 2023-2024, així com altres acords de la comissió esmentada.

    Font: DOGV