Butlletí 18 de de maig de 2023

I. Disposicions generals (27)
a. Òrgans unipersonals (27)
  • Resolució de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Física Aplicada.

    Font: UMH

  • RResolució, de 18 de maig, per la qual es convoquen eleccionsa director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Producció Vegetal i Microbiologia.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament Ciències de l’Esport.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Enginyeria.

    Font: UMH

  • Resolució de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Estadística, Matemàtiques i Informàtica.

    Font: UMH

  • Resolució de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Ciències Sociales i Humanes.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Biologia Aplicada.

    Font: UMH

  • Resolució de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Enginyeria de Sistemes i Automàtica.

    Font: UMH

  • Resolució de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Enginyeria de Computadores.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Estudis Econòmics i Financers.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Ciència de Materials, Óptica i Tecnologia Electònica.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Medicina Clinica.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Enginyeria de Comunicacions.

    Font: UMH

  • Resolució de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Bioquimica i Biologia Molecular.

    Font: UMH

  • Resolució de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Departament Agroquímica i Medi Ambient.

    Font: UMH

  • Resolució de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Histologia i Anatomia.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Enginyeria Mecànica i Energia.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Economia Agroambiental, Enginyeria Cartogràfica i Expressió Gràfica en l’Enginyeria.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Psicologia de la Salut.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Art.

    Font: UMH

  • Resolució de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Ciència Jurídica.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Farmacologia, Pediatria i Química Orgànica.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Ciències del Comportament i Salut.

    Font: UMH

  • Resolució de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Salut Pública, Història de la Ciència i Ginecologia.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Fisiologia.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Patologia i Cirugia.

    Font: UMH

  • Resolució, de 18 de maig de 2023, per la qual es convoquen eleccions a director/a de Departament i a representants del Consell de Departament en el Consell de Direcció del Departament de Tecnologia Agroalimentària.

    Font: UMH

II. Nomenaments d'òrgans de govern i representació
Sin publicaciones
III. Convocatòries beques, subvencions, ajudes i ocupació
Sin publicaciones
IV. Altres anuncis (actes administratius i comunicacions) (2)
b. PAS (2)
V. Publicat en altres butlletins oficials
Sin publicaciones